Karapınar'dan Manavgat'a 40 Yardım Tırı Gönderildi

Karapınar'dan yangında zarara gören Manavgat ilçesindeki çiftçilere 40 tır saman balyası, yem, mama ve temel ihtiyaçlara yönelik destekte bulunuldu.

Karapınar'dan yangında zarara gören Manavgat ilçesindeki çiftçilere 40 tır saman balyası, yem, mama ve temel ihtiyaçlara yönelik destekte bulunuldu.

Karapınar Süt Üreticileri Birliği, Karyem ve başka bir tarım firmasının başlattığı kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Toplanan 40 tır saman balyası, yem, mama ve temel ihtiyaç malzemeleri Manavgat'a gönderilmek üzere yola çıktı.

Karapınar Belediye Başkan Vekili Necati Kardaş, konuya ilişkin, "Ülkemizdeki yangınlar bizleri derinden üzdü. Manavgat'taki yangında üreticilerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gün, birlik günü. Dayanışmamız tüm dünyaya örnek oldu. Ülkemize geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü