Karapınar’ın Lavanta Bahçesi Doğa Severlerin Uğrak Noktası Oldu

Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan lavanta bahçesi, yaz mevsimiyle birlikte ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan lavanta bahçesi, yaz mevsimiyle birlikte ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

İlçede bulunan Acıgöl'ün yakınlarında yer alan lavanta bahçesi, mor renkleri ve eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerine görsel şölen sundu. Özellikle yerli turistlerin yoğun ilgi gösterdiği lavanta bahçesinde ziyaretçiler, lavanta kokuları eşliğinde yürüyüş yaparak bol bol fotoğraf çekti. Hafta sonlarında yoğunluk yaşanan bölgede hem doğa hem de fotoğraf tutkunları keyifli anlar geçirdi. Acıgöl manzarasıyla birleşen lavanta tarlaları, bölgeyi yaz aylarının en dikkat çeken gezi noktalarından biri haline getirdi. Karapınar'a gezmeye gelen Ziraat Mühendisi Servet Bilmez ile nişanlısı Aydan Sezer de lavanta bahçesinde unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirtti.

Lavanta bahçesi, hem doğal güzelliği hem de Acıgöl manzarasıyla Karapınar'ın turizm potansiyeline önemli katkı sağlarken, yaz boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Devrildi: 2 Yaralı
Beyşehir’de Trafik Kazaları: 6 Yaralı
Konya Merkezli 8 İlde Fetö Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı
4 Bin Yıllık Gelenek, Kışın Doğal Antibiyotiği: Turşu
Başkan Altay: "419 Milyon Lira Bedelle Şehrimize Kazandırdığımız 54 Yeni Araç Hayırlı Olsun"