Karapınarlı Gençler ‘hüyük Tarım Kampı’na Katıldı

Konya'nın Karapınar ilçesindeki gençler, Hüyük ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Tarım Kampı'nda misafir edildi.

Konya'nın Karapınar ilçesindeki gençler, Hüyük ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Tarım Kampı'nda misafir edildi.

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi çerçevesinde Karapınar ilçesinde seçilen gençler, Hüyük ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Tarım Kampı'na katıldı. Kamp süresince katılımcılar, grup oyunları, atölye çalışmaları, doğa yürüyüşleri, sportif faaliyetler ve manevi rehberlik etkinlikleriyle hem eğlence hem de öğretici bir deneyim yaşadı. Projede planlanan değerler eğitimi etkinlikleriyle gençlerin milli ve manevi değerlerine olan bağlılıklarının artırılması hedefleniyor.

Karapınar Gençlik Merkezi ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Ali Karakul, ÇEDES projesi çerçevesinde gerçekleştirilen kampın, gençlerin hem bireysel hem toplumsal anlamda gelişimlerine önemli katkılar sunmaya devam ettiğini söyleyerek destek olan kurumlara teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya Merkezli Dev Operasyon

Konya Haberleri

Geleneksel Akşehir Evleri Minyatür Olarak Üretiliyor
Meram Belediyesporlu Besra Duman, Avrupa Şampiyonu Oldu
Tırın Çarptığı Traktör İkiye Bölündü, Sürücüsü Yaralı Kurtuldu
Karatay Belediyesi’nden Yks’ye Girecek Öğrencilere Sınav Ücreti Desteği
Başkan Altay: "yüzde 50 Hibeli Aspir Tohumu Desteğimiz Çiftçimiz İçin Bereketli Olsun"