Kaş’ta Orman Yangınına Havadan Ve Karadan Müdahale Ediliyor

Antalya'nın Kaş ilçesinde ağaçlandırma sahasında sabah saatlerinde çıkan yangını havadan ve karadan söndürme çalışması devam ediyor.

Antalya'nın Kaş ilçesinde ağaçlandırma sahasında sabah saatlerinde çıkan yangını havadan ve karadan söndürme çalışması devam ediyor.

Antalya'nın Kaş ilçesinde ağaçlandırma sahasının olduğu alanda dün akşam saatlerinde çıkan ve kontrol altına alındığı belirtilen yangın yeniden başladı. Rüzgarın da etkisi ile artan yangın için olay yerine arazöz ve orman işçisi takviyesi yapıldı. Yangın alanına Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 uçak ve bir helikopter takviye olarak bölgeye sevk edildi. Ekipleri yangını söndürmek için havadan karadan müdahalesi devam ediyor. Kaş Kaymakamı Murat Öztürk ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da bölgede söndürme çalışmalarını takip ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Muzda Sera Ve Pazar Arasındaki Makas 70-80 Liralara Yükseldi
Antalya’da 72 Saatte 214 Aranan Şahıs Yakalandı
Kepez’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
Eğitim-bir-sen Antalya Şube Başkanı Miran, Yks Adaylarına Başarılar Diledi
Alanya’da Vatandaşların Gözdesi Halk Plajları