Kayalıklarda Mahsur Kalan 4 Keçi Kurtarıldı

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde yaklaşık bir haftadır kayalıklarda mahsur kalan 4 keçi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde yaklaşık bir haftadır kayalıklarda mahsur kalan 4 keçi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

İlçeye bağlı Çömlekçi köyünde yaylada İlhan Eliaçıkel'e ait 4 keçi, yaklaşık bir hafta önce kayboldu. Keçilerini kayalıklarda gören Eliaçık, AFAD ekiplerinden yardım istedi.

ihbarı alan AFAD ekipleri hemen çalışma başlatarak öncelikle olay mahalline geldi. Ekipler yaptıkları değerlendirmelerden sonra kayalıklarda bir haftadır mahsur kalan keçi için harekete geçtiler.

Ekipler, sarp ve dik arazide yaklaşık 3 saatlik çalışmayla keçileri bulundukları yerden kurtararak sahibine teslim etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Rektör Uslu: "ramazan Bayramı Birlik Ve Beraberliğimizi Güçlendiren Özel Günlerdendir"
Bayram Namazında Çocuklara Harçlık Sürprizi
Başkan Özdemir Ramazan Bayramı Mesajında Gazze’deki Drama Dikkat Çekti
Niğde Valiliği: "bayram Süresince Tüm Tedbirler Alındı"
Vali Akmeşe: "ramazan Bayramı’nın Sağlık, Huzur Ve Mutluluk Getirmesini Diliyorum"