Kaymakam Ayvat, Hem Kurslarını Gezdi

Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat, Gülnar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (HEM) açılan kursları gezdi.

Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat, Gülnar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (HEM) açılan kursları gezdi.

File yapım ve bebek örme kursuna katılan kursiyerlerle bir süre sohbet eden Ayvat, kursiyerlerin yaptıkları ürünleri inceledi.

Kaymakam Ayvat, ziyarette yaptığı açıklamada, kursiyerlerin yaptığı ürünlerin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sunabileceklerini kaydetti.

Gülnar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgut Önge de kursiyerlerin yaptıkları ürünlerin 30 Ağustos'ta düzenlenecek Gülnar Kültür ve Yöresel Ürünler Festivali'nde sergilenerek satışının yapılacağını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Darp Olayıyla İlgili Açıklama Yapan Başkan Tuncer: "görevimin Başındayım"
Eski Futbolcu Hakan Turgut Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Tehlike Saçan Metruk Yapılar Yıkılıyor
Arıcılar Teknolojiyi Yakından Takip Ediyor: Devlet Desteğiyle Modern Tesis Kurdu, 40 Kişiye İstihdam Sağladı
Mersin’de Kilikya Yolu Bayramda Doğaseverlerin Rotası Oldu