Kaymakam Vekili Kılınç, Ahırlı'da Mahalle Yollarını İnceledi

Ahırlı Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç, Ahırlı ilçesi Ali Çerçi dış mahallesinde Belediye çalışmalarını inceledi.

Ahırlı Kaymakam Muhammed Deniz Kılınç, Ahırlı ilçesi Ali Çerçi dış mahallesinde Belediye çalışmalarını inceledi.

Ziyarette Belediye Başkanı İsa Akgül ile birlikte sokaklara döşenen kilitli parke taşları inceleyen Kılınç, mahalle muhtarından da bilgi alarak mahallenin sorunlarını dinledi.

Gezi esnasında mahalle sakinleri ile de sohbet eden Ahırlı Kaymakam Vekili Muhammed Deniz Kılınç, Belediye Başkanı İsa Akgül’den bilgi aldı.

Başkan Akgül tüm mahallelerde kilitli parke taşına hız verdiklerini belirterek, "Ali Çerçi mahallemizde her sokağa hizmet götürdük. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü