Kayseri 2. Amatör Küme’de Şampiyonlar Belli Oldu

Kayseri Şeker 2. Amatör Küme Play-Off final maçları oynandı. 1. Amatör Küme'ye çıkan 2 takım belli oldu.

Kayseri Şeker 2. Amatör Küme Play-Off final maçları oynandı. 1. Amatör Küme'ye çıkan 2 takım belli oldu.

Kayseri Şeker 2. Amatör Küme Play-Off final müsabakaları sonucunda şampiyon takımlar belli oldu. Argıncık Stadı 1 Nolu Saha'da oynanan 2 müsabaka sonrasında Sarız Anadoluspor ve Yeni Döğerspor 1. Amatör Küme'ye yükselmeyi başardı.

Maçlar sonrasında mutlu sona ulaşan takımlara kupa ve madalyaları verildi. Müsabakaların ardından düzenlenen tören ile şampiyon olan Sarız Anadoluspor'a kupasını ve madalyasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Mutlu Önal verirken, Yeni Döğerspor'a kupasını ve madalyasını Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı