Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Beyazşehir Engelsiz Çocuk Evi'nde misafir edilen 11 yaşındaki Yusuf Fidan için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yazılı açıklamasına göre, çocuk evinin özel konuklarından Yusuf Fidan, sürpriz kutlamada, doğum günü pastasındaki mumları annesi ve arkadaşlarıyla üfledi.

Etkinlikte Yusuf ve arkadaşları, müzik eşliğinde öğretmenleriyle dans edip oyun oynayarak eğlendi.

Anne Elif Fidan, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, "Oğlum burada çok eğleniyor, buraya gelmeyi çok istiyor. Öğretmenlerini çok seviyor. Evde sıkılıyordu, buraya gelmesi iyi oldu." ifadelerini kullandı.

Doğum gününde Fidan'a hediye veren Engelliler Koordinasyon Şube Müdürü Yusuf Koçak da Büyükşehir Belediyesinin 2 engelsiz çocuk evi bulunduğunu aktardı.

Çocuk evlerinde kayıtlı 200 öğrenci olduğunu bildiren Koçak, "Zaman zaman bu öğrencilerle farklı etkinliklerde bir araya geliyoruz. Daha önce Yüksek Ateş Engelsiz Çocuk Evi'nde 2 çocuğumuzun doğum gününü kutlamıştık. Bugün de Beyazşehir'de bir çocuğumuzun doğum gününü kutluyoruz. Bu şekilde çocukların doğum günlerinde bir araya gelerek, onların sevinçlerini paylaşıyoruz ve çocuklar için de farklı sosyal etkinlik düzenlemiş oluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Mhp’li Özdemir: “biz Vatan Sevmenin De Hizmetin De Ustası, Sizse Türkiye Hasımlarının Yoldaşısınız”
Mhp’li Ersoy’dan Özgür Özel’e: “yoksa Amedspor Taraftarı Mısınız?”
Kayseri’de Kazada Paramparça Olan Aracın Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Bölgesel Amatör Lig 11.grup: Hacılar Erciyesspor: 0 - Bozokspor: 1
Başkan Gülsoy: "tükettiğinden Daha Fazlasını Üreten Bir Kent Olarak Yolumuza Devam Ediyoruz”