Kayseri Polisinden 538 Personelle ‘huzur Ve Güven’ Uygulaması

Kayseri'de polis ekipleri tarafından 538 personelle yapılan Huzur ve Güven Uygulamalarında 8 aranan şahıs yakalandı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından 538 personelle yapılan Huzur ve Güven Uygulamalarında 8 aranan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte huzuru sağlama adına 538 personel ve 38 ekiple uygulama yaptı. Ekipler tarafından yapılan uygulamalarda; 5 bin 550 şahıs ve bin 495 araç sorgulanırken, 8 aranan şahıs yakalandı. 5 araç trafikten men edilirken, 2'si abartı egzozdan olmak üzere 72 araca para cezası uygulandı.

Ekipler, yüksek sesle canlı müzik yapan 2 işyerine idari işlem yaparken, 1 şahsa kurusıkı tabanca bulundurmaktan idari işlem uyguladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı