Kayseri’de Terörle Bağlantılı 11 Şahıs Yakalandı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından 1 hafta içerisinde terör örgütü üyesi şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 11 kişi yakalandı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından 1 hafta içerisinde terör örgütü üyesi şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 11 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 28 Temmuz-04 Ağustos tarihleri arasında çalışma yapıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; 4'ü FETÖ, 2'si PKK ve 5'i de DEAŞ terör örgütü olmak üzere 11 şahıs yakalandı.

Yakalanan 11 hakkında işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı