Kaza Sonrası Savrulan Otomobil Kaldırımda Yürüyen Yayaya Çarptı: 2 Yaralı

Antalya'da kontrolden çıkan otomobilin önündeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Antalya'da kontrolden çıkan otomobilin önündeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Çarpan otomobil iki dükkan arasına savrulurken, kazada kaldırımda yürüyen yaya da yaralandı. Alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu.

Kaza, Muratpaşa ilçesi Fahrettin Altay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yener Ulusoy Bulvarı istikametine hareket eden 07 CRM 72 plakalı araca, A.K. kontrolünde bulunan 07 GE 227 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada şahsın çarptığı otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi ile kaldırımda yürüyen yaya C.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı iki kişi hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kazaya karışan sürücünün hastanede yapılan alkol testinde 1.65 promil alkollü olduğu tespit edildi. Otomobil sürücüsünün ehliyetine 6 aylığına el konulurken aracı da bağlanarak otoparkına çekildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kazayı Koray Uygun şöyle anlattı: "Kırmızı araç önündekine vuruyor. Daha sonra kırmızı araç savrularak buraya düştü. Bu sırada yayaya çarptı."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Büyükşehir’den Şiddet Ve Tacizin Önlenmesine Yönelik Eğitim
Bisiklet Sürücüsü 10 Metrelik Şarampole Yuvarlandı
Eker Süt Ürünleri, Culinary Forum 2026’da Gastronomi Profesyonelleriyle Buluştu
Antalya Zeytinyağını Markalaştıracak 30 Öneri
Alanya’da Ehliyetsiz Sürücüye 60 Bin Tl Ceza