Kaza Yapıp Ters Dönen Elektrikli Araçtaki Yangına Ekipler Müdahale Etti

Mersin'de seraya çarpıp ters dönen elektrikli araçtaki batarya yangını itfaiye ekiplerince söndürülürken, sürücü hastaneye kaldırıldı.

Mersin'de seraya çarpıp ters dönen elektrikli araçtaki batarya yangını itfaiye ekiplerince söndürülürken, sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 kara yolunda Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi Aksaz Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, V.K. (26) idaresindeki 33 DZP 33 plakalı araç kontrolden çıkıp mahalle giriş levhası ve otobüs durağının ardından yaklaşık 3 metre sürüklenerek seraya çarpıp ters döndü. Kaza sonrası araçtan yoğun dumanlar yükselmeye başladı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü araçtan çıkarılıp ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Batarya kısmında çıkan yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kaza Geçiren Polis Memuru Şehit Oldu
Torosların Zirvesinde 106 Yıl Sonra Milli Mücadele Ruhuyla Yürüdüler
Mersin’de Çöken Yolda Çalışmalar Sürüyor: Mersin-antalya Yolunda Trafik Kontrollü Sağlanıyor
Mersin Şehir Tiyatrosu Dünya Tiyatro Günü’nü Sahnede Kutladı
Orman Okulunda Miniklere Doğa Dersi