Kazada Motosikletiyle Şarampole Yuvarlanan Sürücüyü İtfaiye Eri Buldu

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kazada şarampole yuvarlanan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kazada şarampole yuvarlanan motosikletin sürücüsü yaralandı. Bölgeden motosikletiyle geçerken bir kişinin hareketsiz yattığını gören itfaiye eri sayesinde yaralı hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Çakallık mevkii D400 karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikletiyle işe giden Erkin Çetin virajı alamayınca motosikleti ile birlikte şarampole yuvarlandı. Hareketsiz bir şekilde yatan Erkin Çetin'i (45) yine motosikletiyle işe giden bir itfaiye eri fark ederek, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Çetin, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesine sevk edildi.

Erkin Çetin'in Serik Belediyesinde çalıştığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Side Kreş Ve Gündüz Bakımevi’nde Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi
Alanya’da Farklı Ülkelerden 20 Kişi İslamiyet’i Seçti
Başkan Vekili Özdemir: "finike’nin İhtiyaçları Doğrultusunda Çalışmalarımızı Yapıyoruz"
Eski Kız Arkadaşının Evinin Önünde Bıçaklanarak Öldürülen Gencin Davada Kgys Kayıtları Yeniden İncelenecek
Kavşak Sisteminde Çarpışan İki Motosikletin Sürücüleri Yaralandı