Kemer Belediyesi Personeline Yüzde 15 Zam

Kemer Belediyesi Personel Limited Şirketi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kemer Belediyesi Personel Limited Şirketi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 31 Ekim 2028 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme kapsamında belediye şirket personelinin ücretlerine yüzde 15 zam yapıldı.

Kemer Belediyesi Personel Limited Şirketi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Taraflar arasında imzalanan sözleşmeyle belediye şirket personeline yüzde 15 oranında zam yapılması kararlaştırıldı. Toplu iş sözleşmesinin imza töreni Kemer Belediyesi'nde gerçekleştirildi.

Sözleşmeyi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile DİSK Genel İş Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük imzaladı. 31 Ekim 2028 tarihine kadar geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye şirket personelinin ücretlerine yüzde 15 zam uygulanacak.

"Tatlı bir sonuca vardık"

İmza töreninde konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, imzalanan sözleşmenin belediye personeline hayırlı olmasını diledi. Tarafların ortak bir noktada buluştuğunu belirten Topaloğlu, ülkenin ekonomik şartlarına ve belediyenin bütçe imkanlarına dikkat çekti. Topaloğlu, "Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum belli. İşçilere verilen maaşlar belki az ama bütçemize göre hareket ettik. Sonuçta tatlı bir sonuca vardık. Tüm işçilerimize hayırlı olsun" dedi.

DİSK Genel İş Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük de toplu iş sözleşmesinin imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Küçük, işçi ve emekçinin yanında olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ederek, imzalanan toplu iş sözleşmesinin Kemer Belediyesi personeline hayırlı olmasını diledi.

Törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve DİSK Genel İş Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük'ün yanı sıra, Kemer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Erdoğan Okay, Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin, Yazı İşleri Müdürü Turgay Okay ve Kemer Belediyesi Personel Limited Şirket Müdürü Mustafa Kemal Yağcı katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Rektör Özkan, Cop31 Öncesi Kadın Liderler Forumu’na Katıldı
Alper Gezeravcı’nın Görevini Gerçekleştiren Axiom Space’ten Yeni Türk Astronot Açıklaması
Köy Kahvelerinde De Okunsun Diye Yazıldı, Belgesel Oldu
Alanya’da Kuşlara Vahşet Uygulayan Şüpheli Tutuklandı
Alanya’da Gübre Denetimleri Sürüyor