Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Ev Ziyaretlerinde Çocuklara Bayram Hediyesi Verdi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev ziyaretlerinde çocukları, Kurban Bayramı öncesi hediyelerle sevindirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev ziyaretlerinde çocukları, Kurban Bayramı öncesi hediyelerle sevindirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tütüncü, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Sürpriz ziyaretle mutlu ettiği ailelerin yaklaşan Kurban Bayramı'nı tebrik eden Tütüncü, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tütüncü, şu ifadeleri kullandı:

"Her şey gibi, bayram da çocuklarla güzel. Bayramlar, hatırlanmakla, paylaşmakla ve çocuklarla güzel. Salgın nedeniyle uzunca bir süre hemşehrilerimiz ve çocuklarımızla gönlümüzü, muhabbetimizi paylaşamamıştık. Biz onları, onlar bizi çok özlemişlerdi. Kısıtlamanın olmadığı bu bayramda, hemşehrilerimiz ve çocuklarımızla kucaklaşalım, gönül birlikteliğimizi pekiştirelim ve hasret giderelim istedik. "

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı
Kemer Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Türkiye’nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı: "ay’a Gitmek Üzere İkinci Görevin Eşiğine Gelmiştik, Mart Ayına Ötelendi Şu Anda"
Aü Ziraat Fakültesi 225 Öğrencisini Uygulamalı Eğitim İçin Sahaya Uğurladı
Başkan Güngör: "manavgat Osb Yatırımcılar İçin Ön Tahsise Açıldı"