Kepez Belediye Hentbol Takımında Hedef Önce Antalya, Ardından Bölge Şampiyonluğu

Türkiye Şampiyonu Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, önce Antalya, ardından bölge şampiyonluğu sözü verdi.

Türkiye Şampiyonu Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, önce Antalya, ardından bölge şampiyonluğu sözü verdi.

Alanya'da düzenlenen biri resmi ikisi özel turnuvadan 3 şampiyonluk kupası getiren Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, önce Antalya, ardından bölge şampiyonluğu sözü verdi. Küçük ve minik kızlar kategorisindeki takımlarına haftada 6 gün antrenman yaptıran Sarpaş, kendilerinden yaşça büyük takımları yenecek güçte olduklarını söyledi.

"Nice kupalar getireceğiz"

Katılacakları şampiyonalarda kupa almaları konusunda iddialı olduklarını belirten Sarpaş, kulüp çatısı altına girmeleriyle daha da güçlendiklerini söyledi. Okul takımı iken bahçede çalışmak zorunda olduklarını belirten Sarpaş, "Kulübün salon ve servis gibi destekleri takım açısından çok iyi oldu. Gelişimleri açısından salonda antrenman yapmamız çok önemliydi. Takımımıza güveniyorum. Kepez'e nice kupalar getirmek istiyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya Ultra Maraton’da İlk Gün Tamamlandı
Antalya’da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu
Korkuteli’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
Antalya’da 50 Yıl Önce Hayatını Kaybeden İki Tarım İşçisinin Mezarları Sahiplerini Bekliyor
Antalya’da Geleneksel Bamya Çorbası Etkinliği