Kepez’de Anneler Ve Çocukları Sanatla Buluştu

Antalya Bilim Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği etkinlikle anneleri ve çocukları sanatla buluşturdu.

Antalya Bilim Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği etkinlikle anneleri ve çocukları sanatla buluşturdu.

Kepez Belediyesi'nin Dokuma Park alanında hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, anne-çocuk etkinliğine ev sahipliği yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlik, Antalya Bilim Merkezi'nin "Neşeli Adımlar Atölyesi" kapsamında 4-6 yaş grubundaki çocuklar ve annelerini bir araya getirdi. Yemyeşil doğanın içinde, portakal çiçekleri kokusu eşliğinde gerçekleşen etkinlikte anneler ve çocuklar, tuval boyama yaparak keyifli vakit geçirdi. Anneler ve çocukları, fırçalarını renklere bulayarak kendi eserlerini oluştururken, sanatın birleştirici gücüyle unutulmaz anılar biriktirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Dünyaca Ünlü Sahilde Can Pazarı: 2 Kardeş Kurtuldu, Kuzen Hayatını Kaybetti
Konya-antalya Karayolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
Pencereden Bakan Ev Kedisi İtfaiyeyi Alarma Geçirdi
Altso Başkanı Erdem: "alanya Keçiboynuzunu Uluslararası Alanda Tanıtmak Adına Çalışmalarımıza Kararlılıkla Devam Edeceğiz"
Alanya’da Otizm Farkındalık Ayı’na Anlamlı Etkinlik