Kepez’in Judocuları Şampiyonalara Hazırlanıyor

Kepez Belediyespor Kulübü Judo Takımı, aralık ayından itibaren başlayacak şampiyona ve turnuvalara hazırlanıyor.

Kepez Belediyespor Kulübü Judo Takımı, aralık ayından itibaren başlayacak şampiyona ve turnuvalara hazırlanıyor.

Yaklaşık 40 sporcusu olan Kepez Belediyespor Kulübü Judo Takımı, aralık ayında düzenlenecek şampiyona ve turnuvalar için çalışıyor. Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu'nda haftada 5 gün antrenman yapan Kepezli gençler, son hazırlıklarını yapıyor.

"Yeni sporcu gelmesi için görüşmeler yapıyoruz"

Aralık ayında ortaokullar arası, ocak ayından itibaren ise küçükler, gençler ve büyükler Türkiye şampiyonalarının takvime alınması üzerine, teknik geliştirme antrenmanlarına hız verildi. Bu sporun rakibi kaba kuvvet kullanmadan, zeka yoluyla alt etmek olduğunu hatırlatan antrenör Canan Adıgüzel Sezgin, "Takımımız başarı sağladıkça yeni katılımlar gerçekleşiyor. Grup halinde yeni sporcu gelmesi için çeşitli görüşmeler yapıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Op. Dr. Barış Özcan: "hemoroid Birçok Ciddi Hastalıkla Karışabiliyor"
Kepez’in Personeli, İş Güvenliği İle Güvenli Ellerde
Kaza Yaptığı Motosikletini Yaptıramadan Tekrar Kaza Yaptı, Yerde Yaralı Halde Derdini Anlattı
Kaş’ta İzinsiz Kum Alımına Jandarma Engeli
Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Cildiye Uzmanı Atandı