Kepez’in Kızları İlk 16’da

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonasında 5 maçın 4'ünü kazanarak Türkiye'nin ilk 16 takımı arasına girdi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonasında 5 maçın 4'ünü kazanarak Türkiye'nin ilk 16 takımı arasına girdi.

Geçen sezonun hem U16 hem de U18'de Antalya şampiyonu olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonası'nda 5 karşılaşmanın 4'ünü kazanarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan 16 takım arasında yer aldı. Uşak'ta düzenlenen şampiyonada ilk maçını Çaykur Rizespor karşısında 50-45 galibiyet ile tamamlayan Kepez'in pota sultanları, finalde oynadıkları Sakarya Asaş engelini de 54-52 skor ile geçti. İlk kez katıldıkları Türkiye Şampiyonası'nda geçen sezon 12'inci olan Kepezliler, Mayıs ayında başlaması beklenen şampiyonada bu kez kupayı hedefliyor. Tutkuyla oynadıkları basketbol branşında Antalya'nın markası olma yolunda ilerlediklerini belirten kulübün Basketbol Koordinatörü Besim Güvenç, "Geçen yıla göre daha deneyimli bir takımımız var. Türkiye Şampiyonasında Kepez'i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Kamyon Devrildi, Sürücü Yaralandı
Joao Pereira: "daha Fazla Puan Toplamayı Bekliyordum"
Atılay Canel: "teknik Ekip Olarak Görevi Bıraktık’’
Trendyol Süper Lig: Corendon Alanyaspor: 2 - Fatih Karagümrük: 0 (maç Sonucu)
Trendyol Süper Lig: Corendon Alanyaspor: 1 - Fatih Karagümrük: 0 (ilk Yarı)