Kıbrıs Gazisi Hüyük’te Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Konya'nın Hüyük ilçesinde, hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi İsmail İnar (71), düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Konya'nın Hüyük ilçesinde, hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi İsmail İnar (71), düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

İsmail İnar için Hüyük ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. İnar'ın Türk Bayrağına sarılı naaşı, mahalle camisinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Çavuş Mahalle Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Hüyük Kaymakamı Muhammet Ebrar Evsen, Belediye Başkanı Sadık Sefer, askeri personel, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Sabih Ölmez, İlçe Emniyet Amiri Müslüm Ertürküner, gaziler, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Kaymakam Evsen ve Belediye Başkanı Sefer, İnar'ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya Polisinden Zehir Sevkiyatına Darbe: Binlerce Hap Ele Geçirildi
Sosyal Belediyecilikte Konya Farkı
Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 700 Hap Ele Geçirildi
Konya’da 1 Ayda 187 Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
Anne Adaylarına Gebelikte Diyabet Ve Şeker Yükleme Testi Uyarısı