Kick Boks "Siyah Kuşak 1. 2. 3. 4. Ve 5. Dan Sınavları" Konya'da Yapıldı

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2020 yılı Faaliyet Programında yer alan "Siyah Kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. Dan Sınavları" Konya'da yapıldı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2020 yılı Faaliyet Programında yer alan "Siyah Kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. Dan Sınavları" Konya'da yapıldı.

Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen sınavlara Türkiye genelinden yaklaşık 70 kursiyer katıldı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, AA muhabirine, katılımdan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Konya'da 10-19 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacak 5. İslami Dayanışma Oyunları'na değinen Kayıcı, "İslami Dayanışma Oyunları'nda biz de Türkiye Kick Boks Federasyonu olarak varız. İnşallah milli takımımız en iyi şekilde hazırlanıyor. Oyunlarda da başarıyla ülkemizi temsil edeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca gelecek yıllarda da buraya bir Türkiye Şampiyonası vereceğiz. Konya bizim pilot illerimizden birisi." dedi.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin de katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konya Kick Boks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Güçlü ise sınavların, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yaklaşık 70 kursiyer ve 20 komisyon üyesiyle sorunsuz şekilde tamamlandığını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Tutuklama
Konya’da Otomobil Devrildi: 4 Yaralı
Göz Hastalıklarında Lazer Uygulamaları Tedavi Başarısını Artırıyor
Konya’da 74 Yaşındaki Alzheimer Hastası 42 Gündür Kayıp
Konyalı Şehidin Acı Haberi Ailesine Ulaştı