Kızkalesi Sahillerinde Engelli Rampası Hizmete Girdi

Doğu Akdeniz’in önemli turizm merkezlerinden Kızkalesi sahillerinde "engelsiz rampaları" hizmete girdi.

Doğu Akdeniz’in önemli turizm merkezlerinden Kızkalesi sahillerinde "engelsiz rampaları" hizmete girdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinasyon Daire Başkanı Vedat Uzunbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyükşehir belediyesinin Mersin sahillerinde 2'si Silifke, 8'i Erdemli ilçesinde olmak üzere 10 plaj işlettiğini belirtti.

Bu sahillerde engellileri de unutmadıklarını ifade eden Uzunbağ, "Rampalarla engelli vatandaşlarımızın rahat bir şekilde denize girmelerine imkan sağlayacağız. Engelli yurttaşlarımızdan plajda herhangi bir şezlong ve diğer ücretleri almıyoruz." dedi.

Öte yandan çok sayıda kişinin deniz keyfi için sahilleri doldurduğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kundakçı Komşuya 4 Yıl 2 Ay Hapis
"batı Uygarlığının Başlangıcına Dair Tartışmalarda, Anadolu Kesinlikle Göz Ardı Edilemez"
Mersin’de Farkındalık Yürüyüşü Düzenlendi
Mersin’de Maaşlarını Alamayan İşçiler, Adliye Önünde Açıklama Yaptı
Minibüsün Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti