Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gönül Köprüsü Öğrenci Topluluğu, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin (TOFD) düzenlendiği kampanyaya destek oldu.
Topluluk üyeleri TOFD tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına 19 kilogram plastik kapak toplayarak katkı sağladı.
Topluluğun Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Gönül Akpınar, kampanya ile hem çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hem de omurilik felci geçiren hastalara destek vermeyi amaçladıklarını belirterek, “TOFD’nin omurilik felçlileri için düzenlemiş olduğu plastik kapak kampanyası ile bu hastalıkla mücadele eden bireylere akülü araç alınması amaçlanıyor. Biz de öğrencilerimizle birlikte böylesine anlamlı bir organizasyona destek vererek elimizden geleni yapmaya çalıştık. Tüm öğrencilerimi gönülden kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
KMÜ Öğrencilerinden TOFD’ye Destek
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gönül Köprüsü Öğrenci Topluluğu, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin (TOFD) düzenlendiği kampanyaya destek oldu.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Kontrolden Çıkan Hafif Ticari Araç Şarampole Savruldu: 1 Yaralı
Su İçen Yaban Hayvanları Fotokapanla Görüntülendi
Karaman’da Tüfekle Rastgele Ateş Açıldı: Araç Ve Ev Zarar Gördü
Vali Çiçek Ve Protokol Üyeleri Namaz Sonrası Vatandaşlarla Bayramlaştı
Vali Çiçek: "bayramda Vatandaşımızın Huzuru İçin Sahadayız"