KMÜ’de Enerji Yöneticisi Eğitimlerine Katılan İlk Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezinde (KAREN) "Enerji Yöneticisi" eğitimlerini tamamlayan ilk kursiyerler sertifikalarını aldı.

Çeşitli alanlardaki mühendis kursiyerler 80 saatlik "Sertifikalı Enerji Yöneticisi Eğitimi'ne katılarak sertifikalarını almaya hak kazandı. Rektörlük makamında gerçekleşen sertifika töreninde kursiyerlere Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Selmin Ener Ruşen ve Doç. Dr. Aydın Ruşen de eşlik etti. KOP Bölgesindeki tek merkez olan KMÜ KAREN'de ilk dersi veren Rektör Prof. Dr. Namık Ak, "Sertifikalı Enerji Yöneticisi Eğitimi'ne katılan kursiyerleri tebrik ederek belgelerini kendilerine takdim etti.

Sertifika töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı