KMÜ'de Şiir Okuma Yarışması

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Duyarlı Gençlik Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Şiir Okuma Yarışması’ düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlik, Topluluk Başkanı Esin Coş’un açılış konuşmalı ile devam etti. KMÜ SKS 2 Nolu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğin jüri koltuğunda KMÜ’lü akademisyenler Dr. Öğr. Üyesi Onur Aykaç, Öğr. Gör. Volkan Gemili ve Dr. Arş. Gör. Hüseyin Aksoy yer aldı.

Toplamda 11 öğrenci tarafından Türk edebiyatının sevilen şiirlerinin seslendirildiği yarışmada "Zindandan Mehmede Mektup" şiiri ile Mert Boztepe birinci, "Mustafa Kemal'in Kağnısı" adlı şiirle Burcu Tekin ikinci, "Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor" şiiri ile Abide Dikici üçüncü, "Ey Vatan" şiiri ile Fatma Nur Altın dördüncü oldu.

Şiir okuma yarışması, dereceye giren öğrencilere ödül ve juri üyelerine plaket takdim edilmesinin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı