Kmü’den Çocuklara Yaz Tatilinde Spor Dolu Bir Atölye

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklar için dopdolu bir atölye programı hazırladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklar için dopdolu bir atölye programı hazırladı. "Temel Cimnastik Eğitimi ve Eğlenceli Sporlar Atölyesi" başlıklı kurs, 6-9 yaş arası çocuklara yönelik olarak planlandı.

Üniversite yerleşkesinde düzenlenecek olan atölyede cimnastik, oyun, pickleball ve futbol gibi çeşitli sportif etkinliklerle çocukların hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlanması hem de eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğitim programı, çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine de katkı sunacak. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, toplumla bütünleşen üniversite vizyonuyla çocuklara yönelik bu tür sosyal ve sportif faaliyetleri desteklemeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı