Kmü’lü Öğrenciler Gastronomi Festivali’nden Madalyalarla Döndü

Niğde'de bu yıl 5.'si düzenlenen Niğde Gastronomi Festivali, birbirinden yetenekli aşçılık öğrencilerini bir araya getirdi.

Niğde'de bu yıl 5.'si düzenlenen Niğde Gastronomi Festivali, birbirinden yetenekli aşçılık öğrencilerini bir araya getirdi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencileri, yarıştıkları kategorilerde elde ettikleri derecelerle öne çıktılar.

"Laktozsuz, Diyabetik ve Glutensiz Çilek Rüyası" gümüş madalya getirdi

Üniversitelerarası Sağlıklı Gıdalar Kategorisi'nde yarışan KMÜ öğrencisi Rümeysa Kaya hazırladığı "Laktozsuz, Diyabetik ve Glutensiz Çilek Rüyası" adlı tatlı tabağıyla 2. olarak gümüş madalya kazandı. Kaya'nın özgün tarifi, jüri tarafından hem sunum hem de besin dengesi açısından büyük beğeni topladı.

Füzyon mutfak yorumu bronz madalya getirdi

Üniversitelerarası Bireysel Tatlı Tabağı Kategorisi'nde yarışan KMÜ öğrencisi Zeynep Aykurt ise Füzyon Mutfak Uygulamaları kapsamında hazırladığı tatlı tabağıyla 3. olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman’da Ptt’den 185’inci Müşteriye Kuruluş Yıl Dönümü Hediyesi
Karaman’da AFAD Ekiplerinden Gerçekçi Tatbikat
Karaman'da Motosiklet Otomobille Çarpıştı

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı