KMÜ'ye Yeni Bir Fakülte Daha Kazandırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi kurulması onaylandı.

Cumhurbaşkanlığı Makamının 4 Aralık 2018 tarihli ve 409 sayılı kararıyla onayı gerçekleşen KMÜ Rektörlüğüne bağlı Diş Hekimliği Fakültesi kurulması kararı, 5 Aralık 2018 tarihli ve 30616 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

Üniversite bünyesinde Tıp Fakültesinin kurulmasının ardından Diş Hekimliği Fakültesinin de onaylanmasının sağlık sektörüne yeni hekimler kazandırmak ve halkın sağlık ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına memnuniyet verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, devlet yetkililerimize, yerel yöneticilerimize, ayrıca fakültemizi yaptıracak olan Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı'na şükranlarımı sunuyor; yeni fakültemizin üniversitemiz, ilimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Kontrolden Çıkan Hafif Ticari Araç Şarampole Savruldu: 1 Yaralı
Su İçen Yaban Hayvanları Fotokapanla Görüntülendi
Karaman’da Tüfekle Rastgele Ateş Açıldı: Araç Ve Ev Zarar Gördü
Vali Çiçek Ve Protokol Üyeleri Namaz Sonrası Vatandaşlarla Bayramlaştı
Vali Çiçek: "bayramda Vatandaşımızın Huzuru İçin Sahadayız"