Konya Beyşehir'de İki Ayrı Trafik Kaza: 7 Yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

İlk kaza, Beytepe Mahallesi Özdilek Caddesi üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Burhan G. idaresindeki 42 AIB 76 plakalı hafif ticari araç, Devlet Hastanesi yakınlarında Ömer B. yönetimindeki 42 ABJ 967 plakalı otomobile yandan çarptı.

Kazada, yaralanan sürücüler ile her iki araçta bulunan Mehmet K., Tamer K., İmdat G. ve Cihat A. yaralı olarak kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Mehmet K. acil serviste yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Konya'ya sevk edildi.

Diğer kaza ise, Beyşehir-Derebucak Karayolunun 12. kilometresinde meydana geldi. Alper Y. idaresindeki 42 BFC 62 plakalı otomobil, Beyşehir'den Derebucak yönüne seyir halinde iken İzcilik Tesisleri yakınlarında buzlanma nedeniyle kayganlaşan zeminde yoldan çıktı. Devrilerek ters dönen araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Her iki kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

2026 Uec Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası’nın Dördüncü Günü Rekorla Başladı
Konyaspor’da, Çağdaş Atan İle Yollar Ayrıldı
Beyşehir’de Şap Hastalığına Karşı Bilgilendirme Yapıldı
Ercan Okur: "konya Veledromu’nun Uluslararası Anlamda Ne Kadar Kabul Gördüğüne Şahit Oluyoruz"
Selçuklu Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu Ve Suni Çim Saha’nın Resmi Açılışı Gerçekleştirildi