Konya Büyükşehir Belediyesi Marmaris'teki Yangın Bölgesine Destek İçin İş Makinelerini De Yola Çıkardı

Türkiye'nin güneyinde devam eden orman yangınları başladığından ilk andan beri bölgeye tüm imkanlarıyla yardıma koşan Konya Büyükşehir Belediyesinin son olarak iş makinelerini yola çıkardığı bildirildi.

Türkiye'nin güneyinde devam eden orman yangınları başladığından ilk andan beri bölgeye tüm imkanlarıyla yardıma koşan Konya Büyükşehir Belediyesinin son olarak iş makinelerini yola çıkardığı bildirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce de itfaiye araçlarını yangın bölgesinde ulaştıran Konya Büyükşehir Belediyesinin, son olarak ağır iş makinelerini Marmaris'e gönderdiği kaydedildi.

Açıklamada sözlerine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapılan yardımlara ilişkin, "İş makinelerimiz ve personelimiz Manavgat'tan sonra Marmaris'teki yangınları söndürme çalışmalarına da destek olmak için yola çıktı. Allah sahada varını yoğunu ortaya koyan bütün ekiplerimizin yardımcısı olsun. Ülke olarak bunun da üstesinden gelecek güce sahibiz." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında Başkan Altay, şunları kaydetti:

"Marmaris’te yoğun şekilde süren söndürme çalışmalarına destek olmak için daha önce itfaiye araçlarımızı göndermiştik. Şimdi de; ekskavatör, dozer, beko loder ve lowbetten oluşan 5 iş makinesi ve 8 personelimiz Marmaris’teki yangını söndürme çalışmalarına destek olmak için yola çıktı. Allah sahada varını yoğunu ortaya koyan bütün ekiplerimizin yardımcısı olsun. Ülke olarak bunun da üstesinden gelecek güce sahibiz."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da 2 Kişi Define Aramak İçin Açtıkları Kuyuda Hayatını Kaybetti
Bakan Bolat: "türkiye 273 Buçuk Milyar Dolar Yıllık İhracat Yapan Bir Ülke Konumuna Geldi"
Akşehir’de Çocuk Evleri Sitesi’nde Sünnet Şöleni Ve El Sanatları Sergisi
Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Açıyor
Karapınar’da Yks Öncesi Koordinasyon Toplantısı