Konya Gençlik Merkezi'nden Ziyaret

Konya Gençlik Merkezi’nden Karaman’ın tarihi ve kültürel güzelliklerine tanık olmak için ilimize gelen bir grup öğrenci, Karaman Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 81 il de uygulanan “Şehirler ve Kültürler” projesi kapsamında, Konya Gençlik Merkezi’nden 45 kişilik öğrenci grubu Karaman Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Kapar ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Kapar’ın Belediye Meclis Salonu’nda ağırladığı öğrenciler; Karaman’ın tarihi, sanayisi, sosyal ve kültürel yapısı gibi özellikleri hakkında bilgi aldı. Karaman’da ki yatırımlar ve belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında da bilgi veren Başkan Vekili Kapar ve Başkan Yardımcısı Bağırgan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek öğrencilere Karaman hatırası çeşitli hediyeler verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Ahmet Keleşoğlu Arkeoloji Ve Etnografya Müzesi Törenle Açıldı
Karaman’da ‘dur’ İhtarına Uymayan Motosikletliye 611 Bin Lira Ceza Kesildi
Karaman’da Motosiklet Devrildi: 3 Yaralı
Eksim Enerji’den Karamanlı Çocuklara Sürdürülebilirlik Eğitimi
6 Şubat Depreminde 40’a Yakın Akrabasını Kaybeden Afad Gönüllüsü Tatbikatta Görev Aldı