Konya Polisinden Kaçak Silah Operasyonu: 100 Tabanca Ele Geçirildi

Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kargo gönderisi içerisindeki çelik kasalara gizlenmiş 100 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kargo gönderisi içerisindeki çelik kasalara gizlenmiş 100 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, kentteki bir kargo firmasına teslim edilen 4 kolide şüphe üzerine arama yaptı. Aramada, kolilerin içerisindeki çelik kasalara zulalanmış 100 ruhsatsız tabanca ve şarjör bulundu. Polis ekipleri, silahları gönderen ve teslim alacak şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karısını 22 Bıçak Darbesiyle Öldüren Zanlı, "kolumda Ebru Yazıyor" Diye Kendini Savundu
Park Halindeki Aracının Yanında Beklerken İşçi Servisi Çarptı
Akşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Konya Haberleri

Karapınar’da Buzlanan Yolda Motosiklet Kazası: 1 Yaralı
Yağışlar Anamas’ın Zirvesini Beyazlattı
Modifiye Tutkunları Konya’da Buluşuyor: M1 AVM’de Autoshow Heyecanı
Akşehir’de Şaşırtan Ameliyat: Hastanın Karnından 40 Santimlik Kitle Çıkarıldı
Karısını 22 Bıçak Darbesiyle Öldüren Zanlı, "kolumda Ebru Yazıyor" Diye Kendini Savundu