Konya Seydişehir'de Yangın Paniği

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 5 katlı bir apartmanın ikinci katında bulunan iş yerinde çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 5 katlı bir apartmanın ikinci katında bulunan iş yerinde çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Yangın, akşam saatlerinde Alaylar 1 Mahallesi Ordinaryüs Profesör Sadi Irmak Caddesi üzerinde bir apartmanın 2. katındaki iş yerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, M.K'ye ait iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İş yerinden yükselen dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzere itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Yangın diğer katlara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yetkililerce yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Öte yandan, yanan ofiste gün içerisinde dezenfekte çalışması yapıldığı, yangının bilgisayar, yazıcı ve buzdolabı gibi eşyaların bulunduğu odada çıktığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Antalya’daki Silahlı Kavgada Ölen Genç Toprağa Verildi
Otomobil Park Halindeki Araca Çarptıktan Sonra Şarampole Uçtu: 2 Yaralı
Davulcular Bahşişi Süslenen Eşek Arabasıyla Topluyor
Hadim’de Kar Yağışı Başladı
Beyşehir Gölü Eski Günlerini Arıyor