Konya Tarım Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Tarım sektörünü paydaşlarıyla buluşturan fuara, 116 ülke ve 75 şehirden binlerce ziyaretçi geldi

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen 18. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı başladı.

KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde tarım sektörünü paydaşlarıyla buluşturan fuarın ilk günü yoğun katılımla geçiyor. Kovid-19 salgını nedeniyle 2020 ve 2021'de düzenlenemeyen fuarda, 96 bin metrekarelik alanda 461 firma yerini aldı.

Sektörün lider ihracatçı firmaları ile dünya markalarını üreticiyle buluşturan fuara, 116 ülke ve 75 şehirden binlerce ziyaretçi ilgi gösteriyor.

Kentin ekonomisi açısından oldukça önemli görülen fuar nedeniyle şehirdeki otellerin tamamına yakını da doldu.

Traktör, biçerdöver ve kendinden motorlu tarım aletlerinin yanı sıra tarla ile bahçe ekipmanları başta olmak üzere sektörün tüm ihtiyaçlarının sergilendiği fuar, 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da 2 Kişi Define Aramak İçin Açtıkları Kuyuda Hayatını Kaybetti
Bakan Bolat: "türkiye 273 Buçuk Milyar Dolar Yıllık İhracat Yapan Bir Ülke Konumuna Geldi"
Akşehir’de Çocuk Evleri Sitesi’nde Sünnet Şöleni Ve El Sanatları Sergisi
Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Açıyor
Karapınar’da Yks Öncesi Koordinasyon Toplantısı