Konya Yangınla Mücadele Eden Ekiplere Eğitim Veriliyor

Konya'da yangınla mücadele eden ekiplere, "2021 yılı işbaşı ve yangınla mücadele eğitimleri" verilmeye devam ediliyor.

Konya'da yangınla mücadele eden ekiplere, "2021 yılı işbaşı ve yangınla mücadele eğitimleri" verilmeye devam ediliyor.

Konya ve Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın ekiplerinin katıldığı eğitimlerde, yangınsız bir sezon dileğinde bulunulurken, arazözle su ve köpük kullanımı, arazözlerde bulunması gereken malzemeler, yangınla mücadele teknikleri konularında eğitimler veriliyor, eksik malzeme tespitleri yapılıyor.

Konya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Ülküdür'ün başkanlığında Koruma Şube Müdürü Halil İbrahim Özkan, Makine Mühendisleri Celalettin Özkan ve Mustafa Kılıçdaroğlu tarafından verilen eğitimlerde, orman yangınlarında görevli teknik ve yardımcı personellere yangın ihbarı alındığı andan itibaren geliştirilecek hareket tarzı, yangına müdahale, yangını söndürme ve sonrasındaki hareket tarzı ve bu aşamalarda nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konular da anlatılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Bosna Hersek’ten Hareket Eden "filistin Konvoyu" Konya’ya Geldi
Konya’da Jandarmadan 47 Uyuşturucu Operasyonu: 14 Tutuklama
Beyşehir’de Peş Peşe Çıkan İki Ayrı Yangın Paniğe Neden Oldu
Beyşehir’de Yeşil Vatan Nöbeti
Beyşehir’de Tarım Arazileri Yakın Takipte