Konyaaltı Belediyesi’nin 2026 Yılı Bütçesi 3 Milyar Tl Olarak Belirlendi

Konyaaltı Belediyesi 2026 bütçesinin görüşüldüğü Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2'nci oturumu gerçekleşti.

Konyaaltı Belediyesi 2026 bütçesinin görüşüldüğü Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2'nci oturumu gerçekleşti. Kabul edilen maddeye göre bütçe, 3 milyar TL olarak belirlendi. Mecliste konuşan Başkan Kotan, "Bütçemiz Konyaaltı'mıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konyaaltı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2'nci oturumu, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan başkanlığında Konyaaltı Belediyesi Beydağları Salonu'nda gerçekleşti. Konyaaltı Belediyesi 2026 yılı bütçesi ve Gençlik Meclisi kurulmasını içeren maddelerin ve diğer gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Oy çokluğuyla kabul edilen maddeye göre Konyaaltı Belediyesi'nin 2026 yılı bütçesi 3 Milyar TL olarak belirlendi. Öte yandan Konyaaltı Belediyesi Gençlik Meclisi'nin kurulmasını teklif eden madde ise oy birliğiyle kabul edildi. Maddelerin görüşülmesinin tamamlanmasının ardından konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Bütçemiz Konyaaltı'mıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca, meclisimizde aldığımız kararların kentimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Alanya’da Trafiği Tehlikeye Sokan Sürücüye 11 Bin Tl Ceza
Serik’te Tarım Arazilerini Domuzlardan Korumak İçin Sürek Avları Devam Ediyor
Gazipaşa’da Avukat Ve Gazeteci Yusuf Şanlı Hayatını Kaybetti
Korkutelili Öğrenciden Türkiye Şampiyonluğu