Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nın Hedefi Ligde İlk Üçe Girebilmek

Hentbol Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden Konyaaltı Belediyespor, ligi ilk 3 içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden Konyaaltı Belediyespor, ligi ilk 3 içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak Konyaaltı Belediyespor, karşılaşmanın hazırlıklarını Akdeniz Üniversitesi Mavi Salonu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'yı Süper Lig'de temsil etmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Ünsal, geçen yıl kurulan takımın hedeflediği gibi ligde kalmayı başardığını belirterek, "Bu sene Antalya'yı en iyi şekilde temsil ederek ilk üç içerisine girip Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz." dedi.

Geçen yılki kadrodan 8 oyuncu ile yolları ayırarak daha iddialı bir takım kurduklarına işaret eden Ünsal, dünyaca tanınan Antalya'nın bir takımının mutlaka Avrupa'da oynaması gerektiğini ifade etti.

Takımın Makedon oyuncusu Monika Janeska da yapılan transferlerle geçen seneden daha iyi bir takım olduklarını aktararak ligde üst sıralarda yer alacaklarına inandığını söyledi.

Takımın yeni transferlerinden Rus oyuncu Alana Ikhneva ise kendilerinden beklentinin yüksek olduğunun farkında olduklarını kaydetti.

Ikhneva, takımın başarısı için ellerinden geleni yapacağını vurgulayarak, ligi üst sıralarda bitireceklerine inandığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Markette İşyeri Sahibinin Oğlu İle Müşteri Arasındaki Tartışma Cinayetle Sonuçlandı
Antalya’da 5’i Çocuk 6 Kişinin Öldüğü Yangında Sera Sahibi Tutuklandı
Antalya’da 160 Litre Etil Alkol, Tabanca Ve Pompalı Tüfek Ele Geçirildi
Bakan Ersoy: "2026 Yılı Sonunda Ücretsiz Halk Plajı Sayısı 23’e Çıkacak"
Antalya’da Korkutan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu