Konyaaltı’nda Okullar Yeni Döneme Hazır

Konyaaltı Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilçede bulunan okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için hareket geçti.

Konyaaltı Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilçede bulunan okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için hareket geçti. Okullarda bakım-onarım, boyama, budama, çevre düzenlemesi ve kilit taşı döşeme gibi işlemler gerçekleştirildi.

Okullarda boyamadan bahçe düzenlemesine, budamadan parke taşı döşemeye kadar çok sayıda alanda yenileme yapıldı. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak da, Hurma Mahallesi'ndeki Hurma Yarbay İlkokulu'nda bulunan oyun alanlarını ve Tenzile Sert İlkokulu ile Siteler İlkokulu'nda çevre düzenlemesi ve kilit taşı döşemesi yaptı.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için gayret gösterdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçede şu ana kadar eksiklikleri bulunan 23 okulda çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Esen, "2023-2024 yılı eğitim-öğretim döneminde ilçemizde bulunan okullarımızda peyzaj, bakım-onarım, boyama, asfalt serimi gibi çalışmalarımızı yaptık. Öğrencilerimizin daha iyi ortamda eğitim görmesi bizim için çok önemli" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Emekli Tümgeneral Gürsel Öztürk Antalya’da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Büşra Özdemir: "konaklı Atıksu Arıtma Tesisi’nin Alanya’ya Uzun Yıllar Güvenle Hizmet Edecek Bir Kapasiteye Gelecek"
Antalya Büyükşehir Belediyesi Soruşturmasında 3 Tahliye
Atso Meclis Başkanı Öztürk: "imara Açılacak Bölgelerde Altyapının Önceden Tamamlanmasının Yasal Zorunluluk Haline Getirilmesi Ge
Kemer Kuzdere’de Yağmur Suyu Drenaj Hattı Çalışmaları