Konyaaltı’nda Ücretsiz Kurban Kesim Hizmeti Verildi

Konyaaltı Belediyesi Kurban Bayramı'nda Altınkum, Liman ve Siteler mahallelerinde oluşturduğu kurban kesim alanlarında ücretsiz kurban kesimi hizmeti verdi.

Konyaaltı Belediyesi Kurban Bayramı'nda Altınkum, Liman ve Siteler mahallelerinde oluşturduğu kurban kesim alanlarında ücretsiz kurban kesimi hizmeti verdi.

Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı'nda kurban kesecek vatandaşlar için Altınkum, Liman ve Siteler mahallelerinde kurban kesim noktası oluşturdu. Siteler ve Liman mahallelerinde bulunan kapalı pazar yerlerinde küçükbaş hayvanların kesimi yapılırken, Altınkum kapalı pazar yerinde ise büyükbaş hayvanların kesimi yapıldı. Kurban Bayramı öncesinde online olarak randevu verilen vatandaşların kurban kesim işlemleri, hijyen kurallarına da dikkat edilerek sırasıyla gerçekleştirildi.

Kurban kesimi ücretsiz

Vatandaşların her konuda yanlarında olmak istediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Özellikle ekonomik şartların ağırlaştığı bu dönemde ücretsiz kurban kesim hizmetimizin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerden de bu hizmetten memnun olduklarını görüyoruz. 3 noktada oluşturduğumuz kesim alanlarında uzman kasaplarımız eşliğinde hijyenik bir ortamda kesim işlemlerini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için hizmet eden bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyor, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya Merkezli 27 İlde Eş Zamanlı Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 79 Gözaltı
İki Katlı Müstakil Evde Çıkan Yangın Korkuttu
Minibüs İle Çarpışan Motosikletin Rus Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Altso Başkanı Erdem: "sektörlerimizin Taleplerini İlgili Mercilere Taşımaya Ve Çözüm Üretmeye Kararlılıkla Devam Edeceğiz’’
Halde Alıcı Bulamadığı 4 Ton Domatesi Vatandaşlara Ücretsiz Dağıttı