Konya’da 103 Yıllık Ömrün Hüzünlü Vedası

Konya'da 103 yaşındaki Hasan Yaşar, geride 5 çocuk ve 55 torun bıraktı. Onun uzun yaşam yolculuğuna ve geride bıraktığı derin izlere tanıklık etmeye hazır mısınız?

Konya’nın Çumra ilçesinde, İçeri Çumra Mahallesi nüfus kayıtlarına göre 1922 yılında dünyaya gelen Hasan Yaşar, gençliğinde kısa bir süre Konya’da eğitim aldıktan sonra doğduğu mahalleye geri döndü.

1942 yılında askerlik görevine başlayan Yaşar, üç yıllık vatani hizmetinin ardından evlenerek yeni bir hayata adım attı.

Bu süreçte İçeri Çumra Mahallesi’nde muhtarlık ve belediye azalığı görevlerinde yer alan Yaşar, uzun yıllar boyunca mahallenin gelişimine katkı sağladı.

5 çocuğu ve 55 torunu olan 103 yaşındaki Hasan Yaşar, ömrünün son demlerini geçirdiği İçeri Çumra Mahallesi’ndeki evinde hayata gözlerini yumdu.

Cenazesinin yarın, aynı mahallede defnedileceği bilgisi paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya Seydişehir’de Alacak Tartışması Kanlı Bitti
Konya’da Direksiyon Başında Epilepsi Krizi
Konya Kulu’da Verimli Topraklar İçin Örnek Tohum Desteği

Konya Haberleri

Antalya’daki Silahlı Kavgada Ölen Genç Toprağa Verildi
Otomobil Park Halindeki Araca Çarptıktan Sonra Şarampole Uçtu: 2 Yaralı
Davulcular Bahşişi Süslenen Eşek Arabasıyla Topluyor
Hadim’de Kar Yağışı Başladı
Beyşehir Gölü Eski Günlerini Arıyor