Konya’da 3 Ayrı Kazada 5 Kişi Yaralandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilk kaza ilçe merkezinde meydana geldi. Yeni Mahallede iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardan birisi yan yatarak devrildi. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı.

Diğer kaza ise, Beyşehir-Akseki karayolunda meydana geldi. H.Ö. idaresindeki sebze ve meyve yüklü minibüs kaymakam virajı mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje devrildi. Kazada, ters dönen araç içerisindeki sürücü yaralandı.

Son kaza ise, Antalya Caddesi yükseköğrenim erkek öğrenci yurdu önünde meydana geldi. K.U. idaresindeki motosiklet, sürücüsünün yağış sebebiyle direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu devrildi. Motosikletten savrulan sürücü ile arka koltukta oturan arkadaşı K.M. yaralandı.

Meydana gelen üç kazada yaralanan 5 kişi kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

2026 Uec Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası’nın Dördüncü Günü Rekorla Başladı
Konyaspor’da, Çağdaş Atan İle Yollar Ayrıldı
Beyşehir’de Şap Hastalığına Karşı Bilgilendirme Yapıldı
Ercan Okur: "konya Veledromu’nun Uluslararası Anlamda Ne Kadar Kabul Gördüğüne Şahit Oluyoruz"
Selçuklu Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu Ve Suni Çim Saha’nın Resmi Açılışı Gerçekleştirildi