Konya'da Bağ Faresi Yakalandı

 Konya'nın Meram ilçesindeki bağ evlerinden su saati çaldığı ileri sürülen şüpheli tutuklandı

Konya'nın merkez Meram ilçesindeki bağ evlerinden su saati hırsızlığı yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ilçenin farklı mahallelerindeki bağ evlerinde son günlerde yaşanan su saati hırsızlıklarıyla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgede yapılan çalışmalar sonucunda ekipler, hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgede sık görülen aracın plakasını belirledi. Harekete geçen ekipler, aracın sahibi Mustafa O'yu gözaltına aldı.

İfadesinde suçunu itiraf eden Mustafa O'nun, uyuşturucu bağımlısı olduğu için hırsızlık yaptığını ve çaldığı su saatlerini 50-60 liraya sattığını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa O, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü