Konya'da Belgesiz Avlanan 7 Kişiye Ceza Uygulandı

Konya'da yasa dışı olarak belgesiz avlandığı öne sürülen 7 kişi hakkında milli parklar görevlileri tarafından cezai işlem uygulandı.

Konya'da yasa dışı olarak belgesiz avlandığı öne sürülen 7 kişi hakkında milli parklar görevlileri tarafından cezai işlem uygulandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekiplerinin yasa dışı kara avcılığının önüne geçilmesine yönelik sahada yürüttüğü denetim faaliyetleri sürüyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilen kontrollerde bölgede belgesiz avlandığı tespit edilen 7 kişi yakalandı.

Aralarında Beyşehir, Seydişehir, Hüyük ve Derbent ilçelerinin de olduğu alanda belgesiz avlanırken yakalanan kişilere toplamda 10 bin liralık idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Jandarmadan 47 Uyuşturucu Operasyonu: 14 Tutuklama
Beyşehir’de Peş Peşe Çıkan İki Ayrı Yangın Paniğe Neden Oldu
Beyşehir’de Yeşil Vatan Nöbeti
Beyşehir’de Tarım Arazileri Yakın Takipte
İsviçreli Çift, Acıgöl’e Hayran Kaldı