Konya’da Binada Çıkan Yangında Mahsur Kalan 5’i Çocuk 8 Kişi Ekiplerce Kurtarıldı

Konya'da 4 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında üst katlarda mahsur kalan 5'i çocuk 8 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Konya'da 4 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında üst katlarda mahsur kalan 5'i çocuk 8 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yangın, merkez Karatay ilçesi Şemsitebrizi Mahallesi Doktor Abdullah Salim Sokak üzerindeki bir binada çıktı. İddiaya göre, 4 katlı bir binanın bodrum katında atıkların yakılması sonucu yangın çıktı. Alevleri fark eden vatandaşların ihbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede aderese gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, binanın üst katlarında mahsur kalan yabancı uyruklu 5'i çocuk 8 kişi itfaiye merdiveni uzatılarak tahliye edildi. Yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, dumandan etkilenenlere sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yangında can kaybı yaşanmazken, tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Domuz Sürüsü Yerleşim Alanına İndi
Başkan Pekyatırmacı: "sporcu Seçme Ve Yetiştirme Merkezi’miz, Milli Sporcularımızın Sayısının Artmasına Vesile Olacak"
Konya’da Mevka’dan Tohumculuğa 135 Milyon Liralık Destek
Açlıktan Bitkin Düşen Kedi İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı
Başkan Altay: "konya’mızın Bereketli Topraklarını Hep Birlikte Daha Güçlü Yarınlara Taşımaya Devam Edeceğiz"