Konya’da Direksiyon Başında Epilepsi Krizi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde epilepsi nöbeti geçiren sürücü direksiyon kontrolünü kaybederek park halindeki araçlara çarptı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yaşanan trafik kazasında, epilepsi hastası bir sürücü direksiyon başında geçirdiği nöbet sonrası yaşamını yitirdi. Kaza, Sadi Irmak Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 42 AAJ 495 plakalı kamyoneti kullanan Mustafa Alp, seyir halindeyken epilepsi krizi geçirdi. Kontrolden çıkan araç, önce 42 ZK 590 ve ardından 42 FIG 23 plakalı park halindeki iki kamyonete çarptı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonette sıkışan sürücü, itfaiyenin titiz çalışmasıyla araçtan çıkarıldı. Hemen ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Alp, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin bir anda yön değiştirerek park halindeki araçlara çarptığı net şekilde görülebiliyor.

Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya Seydişehir’de Alacak Tartışması Kanlı Bitti
Konyaaltı Sahilini Ve Denizi Temizlediler
Bakan Yumaklı, Konya Tarım Fuarı’nın Açılışına Katıldı

Konya Haberleri

Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü
Konya’daki Cinayetin Şüphelileri Tutuklandı
Geleceğin Sanatçıları Selçuklu’da Yetişecek
Garajdaki Araç Ve Evde Çıkan Yangın Korkuttu