Konya’da Feci Kaza:1 Ölü, 4 Yaralı

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Karapınar Ereğli karayolunun 9. kilometresi Kesmez mevkisinde meydana geldi. Karapınar istikametinden Ereğli yönüne seyir halinde olan Murat Çakır idaresindeki 35 PY 485 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanarak takla attı.

Kaza ihbarı üzerine, sağlık, polis ve jandarma ekipleri kaza mahalline sevk edildi. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Süreyya Çakır(51) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilin sürücüsü Murat Çakır ve araçta bulunan eşi Berivan ile çocukları Ahmet ve Osman Çakır kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Ereğli ve Karapınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybeden Süreyya Çakır'ın cenazesi ise Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Devrildi: 2 Yaralı
Beyşehir’de Trafik Kazaları: 6 Yaralı
Konya Merkezli 8 İlde Fetö Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı
4 Bin Yıllık Gelenek, Kışın Doğal Antibiyotiği: Turşu
Başkan Altay: "419 Milyon Lira Bedelle Şehrimize Kazandırdığımız 54 Yeni Araç Hayırlı Olsun"