Konya’da Feci Kaza:1 Ölü

Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli-Adana karayolunun 26. kilometresi Çakmak Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ereğli'den Adana istikametine seyir halinde olan İ.Y. (45) idaresindeki 51 KM 391 plakalı kamyonet, karayolundan karşıdan karşıya geçen işitme ve konuşma engelli olduğu öğrenilen Murat Özdemir'e (48) çarptı. Kazada Murat Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Özdemir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Park Halindeki Otomobil Yandı
Karapınar’da Kontrollü Sürek Avı
Başkan Altay: "yer Üstünde Hayata Geçirdiğimiz Büyük Eserler Gibi Yerin Altına Da Konya Modeli Belediyecilik Mührünü Vuruyoruz"
Çocuk Kavgasına Aileler De Karıştı: 1’i Ağır 5 Yaralı
Dalgıç Polislerden Çevreye Örnek Davranış