Konya’da Hayatını Kaybeden Emekli Emniyet Müdürüne Son Görev

Konya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Osman Atan (73), Hüyük ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Konya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Osman Atan (73), Hüyük ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Konya Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nde böbrek yetmezliğinden hayatını kaybeden Emniyet Müdürü Osman Atan için doğum yeri olan Hüyük ilçesi Mutlu Mahallesi'nde resmi tören düzenlendi. Atan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze namazının kılınacağı Merkez Camisine getirildi. Burada kılınan namaza, Atan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hüyük İlçe Kaymakamı Ebrar Evsen, Belediye Başkanı Sadık Sefer ile emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Osman Atan'ın cenazesi mahalle mezarlığında dualarla defnedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü