Konya’da Kaçak Sigara Operasyonu: 2 Gözaltı

Konya'da polis ekiplerince durdurulan bir araçta piyasa değeri 350 bin lira olan kaçak sigara ele geçirildi.

Konya'da polis ekiplerince durdurulan bir araçta piyasa değeri 350 bin lira olan kaçak sigara ele geçirildi. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde Aksaray yolu üzerinde bir araç durduruldu. Durdurulan araçta yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 350 bin TL olan 4 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Ak Parti’nin Kuruluşunun 25. Yılında Konya’da Hatim Programı Gerçekleştirildi
Arthur Masuaku, Konyaspor’da
Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Meram Çayırbağı Caddesi’nde Ulaşım Konforu Arttı
Başkan Altay: "larende Kazısı Konya Tarihine Etki Edecek Bir Keşif Oldu"